Magazin online de jucarii erotice

     
Comercializarea jucariilor erotice este o afacere pe care multi o considera din start nepotrivita sau inca nepotrivita pentru piata romaneasca. Modul traditional prin magazine amplasate la colturi de strada care au vizitatori zilnici care pot fi numarati pe o mana este principalul factor descurajator al antreprenorilor care se gandesc sa inceapa o afacere in acest domeniu.
Majoritatea clientilor inca au constrangeri in a fi vazuti intrand intr-un magazin de jucarii erotice, acest impediment poate fi usor depasit prin transpunerea magazinului numai la nivel online. Succesul acestor afaceri, constand in magazine online de jucarii erotice, este mult peste media unui simplu magazin online. Aceste magazine online se bucura de zeci de comenzi zilnice din toata tara, mult peste vanzarile care se fac intr-un magazin de profil amplasat la colt de strada.
     Principalele avantaje ale acestui magazin online sunt ca nu este necesar un stoc, nefiind cu deschidere la public nu este necesara nici o amplasare buna cu chirie mare, distributia se poate face prin firmele de curierat care preiau coletele direct de la dvs de la depozit, toate comenzile se preiau prin intermediul site-ului.
    Este nevoie de un spatiu de depozitare, unde se vor ambala produsele, un contract cu un importator, un site de tip magazin online unde vor fi postate produsele insotite de poze si descrieri.
    Aceasta afacere este inca foarte putin exploatata in tara noastra, este un domeniu care creste de la an la an si in primul rand este o activitate simpla de comert cu adaos mare pe care foarte putina lume o vede si e dispus sa o faca.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu