Serviciu de cumparaturi pe perioada sarbatorilor

     O metoda intersanta pentru a obtine venituri suplimentare ar fi un serviciu de efectuare a cumparaturilor pe perioada dinaintea sarbatorilor. In aceasta perioada aglomeratia din supermarketuri atinge cote apocaliptice.
     Un serviciu de efectuare cumparaturi pentru clientii locali se poate promova prin : distribuire de flyere, afise, pe retelele de socializare. Comenzile ar putea fi facute direct telefonic sau prin completarea unui forumlar pe un site gratuit. Castigurile din acest serviciu pot fi sub forma unei taxe fixe sau o taxa variabila in functie de numarul sau cantitatea produselor. Un serviciu foarte util in aceasta perioada, cand persoanele au foarte multe lucruri de pus la punct, de preparat, e greu sa petreaca ore intregi la cozile supermaketurilor. Serviciul poate functiona si in alte perioade din an cu sarbatori, dar si in zilele obisnuite, cand comenzile vor fi vizibil mai scazute.
      Fara nicio investitie considerabila, este o afaceere ideala pentru persoanele care au timp in aceasta perioada si vor sa faca niste bani in plus.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu