Idei de afaceri : Kombucha

Descriere: Kombucha este o specie de ciuperca formata dintr-o colonie de bacterii care se dezvolta in ceai indulcit, mai ales in ceaiul negru, transformandu-l intr-o bautura considerata extrem de sanatoasa.
Ciuperca Kombucha creste si se inmulteste usor. Ceea ce multa lume pe internet nu spune e ca in prima faza ciuperca Kombucha trebuie cumparata. O putem gasi foarte usor pe site-uri online romanesti sau straine si putem incepe cultura.



           Printre beneficiile asupra sanatatii a sucului de kambucha putem enumera: eliminarea celulitei, tratamentul artritei, imbunatateste considerabil vederea, reduce grasimea din organism, curatarea colonului, foarte indicata pentru afectiunile pielii: acnee, psoriazis, eczema; ajuta la indesirea si intarirea parului, sporeste energia, antistress, imbunatateste performantele sexuale si multe altele. Pe scurt acest suc obtinut din ciuperca de Kombucha conduce la intinerire, respectiv marirea duratei de viata.
            Pretul de achizitie a unei ciuperci deshidratate e intre 30-50 lei.
            Dupa achizitie iata cum se creste, prepara sucul si inmulteste:

Resurse necesare: - o foarte atenta documentare
           - achizitia ciupercilor pentru primele culturi
           - promvare online si offline
Avantaje: - este un produs usor de produs si inmultit
          - un produs tot mai cautat
         - odata ce procesul de productie este stapanit o cultura de Kombucha poate aduce venituri pasive sau venituri considerabile la foarte mici investitii.
Dezavantaje: - necesita atentie si o documentare foarte atenta
Concluzii: Fie ca se vinde pui, suc sau planta matura, un produs care garanteaza atat de multe beneficii nu poate avea decat success. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu