Idei de afaceri : Rezilieri de contracte



Descriere:  Traim, din pacate, intr-o tara cu o populatie foarte usor de pacalit, de aceea si multe firme straine, gen operatori de telefonie, internet, multinationale se stabilesc aici cu mare viteza. Forta de munca stupida, cu slabiciuni spre sclavie autoimpusa si clienti care sunt pacaliti zambind de angajati sclavi din acelasi neam.
Usor pentru o firma straina sa saboteze hoatic mintea unui roman simplu cu oferte a caror deficiente sunt mascate zambind cu juma de gura de functionarul roman  bine spalat pe creier.Usor in primul rand pentru ca organele expediate in aer de romanii nemultumiti ajung mereu in intensitatea lor maxima spre functionarul roman, iar strainul isi asuma doar profitul. 
Ce e din ce in ce mai tragic, sunt supercontractele semnate in nestiinta sau chiar nesemnate si prelungite din oficiu de multe firme, iar romanul ajunge in situatia de o penibilitate rarisima de a platit obligat pentru ceva ce nu isi doreste. Mai sunt si cazuri aproape de filmele horror, cand persoana decedata daca are contract semnat, rudele trebuie sa treaca printr-un calvar sau il pot lasa valabil ceea ce se mai poate numi si : acces la tehnologie post-mortem. 
Ar fi cel putin logic, ca fiind un sistem de plati lunare, odata cu decizia de renuntare la abonament, platile lunare sa inceteze. Pana la urma omul poate la un moment dat sa ia decizia agresiva sa nu mai plateasca, dar i se falfaie contractul in fata, arma omului destept in multe cazuri, in acest caz arma unor firme care te obliga sa le platesti serviciul fara sa il vrei si chiar mai mult, fara sa il mai folosesti. Cum poate fi acceptabil asa ceva?!?
Resurse necesare: - trebuie sa fiti o persoana care sa cunoasca foarte bine legile in acest domeniu
          - promovarea serviciului oferit
      - disponibilitatea la deplasari, pentru informare, negocieri, intelegeri intre partile participante la x contract
Avantaje: - este un serviciu atat de util, care la noi nu exista
          - se obtin profituri rapide doar utilizand cunostintele
Dezavantaje: - este un serviciu de consultanta, iar platile vor fi incasate la solutionarea integrala sau partiala a problemei
Concluzii: Un astfel de serviciu ar fi foarte cautat de multe persoane, care nu isi permit financiar consultanta juridica profesionista, dar care vor sa solutioneze aceste probleme de abuz la un cost mult mai mic decat achitarea aberantelor taxe de reziliere, care de cele mai multe ori sunt impuse clientului ca fiind achitarea transelor lunare viitoare pentru un serviciu ce va fi reziliat in prezent. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu