Idei de afaceri: Personal trainer


Descriere: In ultima vreme, pe piata, s-a constatat o accelerata crestere in domeniul fitness. Poporul roman, chiar de varsta inaintata, incepe sa constientizeze importanta sportului. Insa a face sport depinde de 3 lucruri: a avea unde, a avea cu ce si a scapa de lenea imensa pe care o avem in gene. Iata o afacere care ne poate mobiliza sa facem sport intr-un mod organizat. 

Personal trainer e un concept de origine americana, prin care practic vine o antrenorul personal la domiciliu si esti obligat cumva sa faci sport. E acel concept prin care platim sa fim disciplinati si in cazul de fata, chiar functioneaza. Pentru ca, sa faci fitness acasa poti alege sa faci sau nu, la sala poti alege sa mergi sau nu, dar cand iti apare antrenorul in casa e cam greu sa mai fentezi efortul.
Insa, aceasta afacere se adreseaza doar cunoscatorilor sau amatorilor de fitness. E si sfidator sa apara un antrenor burtos pentru acest serviciu, poate doar daca se aplica un fel de fitness filozofic gen: baga tare sa nu ajungi asa! 
Afacerea consta intr-o documentare foarte intensa a exercitiilor de fitness, o promovare intensa, iar profiturile se obtin prin abonarea lunara la acest gen de "sala" care o faci si daca nu ai chef.
Resurse necesare: - trebuie sa fii o persoana in forma bine documentata in domeniu
                   - o promovare buna 
Avantaje: - investitie infima
        - profituri din ceva ce iti place sa faci ( daca esti amator fitness)
Dezavantaje: - afacere care prezinta numai avantaje
Concluzii: O afacere in acest domeniu nu poate fi decat profitabila, caci tendinta spre sport e tot mai mare, iar datele pe viitor se anunta in crestere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu