Idei de afaceri : Imprumut financiar de urgenta



Descriere:  Sa realizam un scenariu: Adolescentul comun este la o intalnire sentimentala, intalnirea merge bine, dar constata ca alocatia e gata, fata ar mai sta, el ar mai sta, dar portofelul si-a schimbat destinatia din utilitate in accesoriu ornamental. Ce are de facut? Isi poate suna prietenii, dar stie foarte bine ca ii suna degeaba. Are la dispozitie insa ceva, un nou serviciu : Call & Drink.
Se vedem alt scenariu : Baietii sunt la o paranghelie ad-hoc dintr-un exces infim si intamplator de bani, se distreaza, se simt bine, dar in scurt timp proviziile se termina. Se simt bine, ar mai sta, dar nu mai au cum. Ce e de facut? Isi pot suna prietenii, dar ei deja sunt acolo. Au la dispozitie solutia : Call & Drink.
  Se vedem inca un alt scenariu: Mama constata ca nu mai are niciun fel de metoda pentru a-si hrani copilul facut din greseala evitand un egoism religios de a-si face pacate. Stie ca va lua salariul peste 2 zile, insa de asemenea stie ca mancarea este ceva necesar vietii zilnice. Ce ar putea face? Ar putea sa se umileasca la neamuri sau vecini, dar stie ca asta nu e o solutie foarte buna considerand deja situatia in care se afla. Are insa altceva la indemana : Call & Eat.
O afacere de acest gen prespune a obtine bani prin transfer de credit telefonic. Majoritatea companiilor telefonice au posibilitatea de plati prin sms, astfel oamenii trimitand un sms la un anumit nr, vor vira credit din contul creditului telefonic in contul dvs. cuantumul unei anumite sume. Pentru acest sms, clientul va primi o anumita suma de bani, calculata astfel incat dupa platirea comisionului pentru agentul telefonic, sa existe pt dvs un profit. E ceva extrem de sigur. Omul trimite, plata e efectuata, munca de acolo consta in a va deplasa la client si a-i oferi banii. Din momentul acela tranzactia e efectuata, agentul telefonic are comisionul luat, iar dvs, cu un efort de o plimbare, profitul incasat.
Resurse necesare: -documentarea foarte atenta a conditiilor/cerintelor agentilor telefonici in ceea ce priveste acest serviciu
            - promovarea serviciului, nu va fi greu, sunt multe persoane care sunt puse in situatii in care ar dori sa existe asa ceva, trebuie doar sa faceti astfel incat sa auda de serviciul dvs.
              
              - disponibilitatea la plimbari 
              - realizarea unui nume/brand sugestiv 
Avantaje: - momentan serviciul prin plati prin sms e utilizat in multe feluri online (conditia de baza e ca pentru valoarea unui apel sms de plata, trebuie sa se ofere o suma mai mica clientului, pentru a exista acea diferenta , care e profitul)
         - e mare nevoie de un astfel de serviciu
        - se obtin profituri doar prin simple deplasari (practic in momentul in care se merge spre client, profitul e deja incasat)
                   
       - este un serviciu foarte util si inexistent pe piata romaneasca (si poate chiar in lume)
Dezavantaje: - persoanele/clientii trebuie sa aiba abonament sau macar credit telefonic necesar pentru a putea apela la acest serviciu.
Concluzii: Un astfel de serviciu, promovat corect, cu un brand si nume potrivit (sa fie si usor de retinut si utilizat), se poate dovedi acel gen de afacere cu potential imens, care imbina toate caracteristicile principale ale unui business perfect ...nevoie, corectitudine, promtitdine si simplitate.

8 comentarii:

  1. Buna ziua., am o nelamurire cu acest sistem de afaceri.De exemlu eu creditez pe cineva cu suma de 500 lei bani pe care eu ii dau din mina, cum sint eu sigur ca i-mi recuperez investitia? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da iti vei lua banii doar daca iti ei in prealabil garantii duble sau triple altfel esti la mila lui .

      Ștergere
  2. Buna. Prin apel telefonic clientul vireaza o suma mai mare de pe abonament catre agentul telefonic. Apoi banii sunt virati in contul dvs, iar agentul telefonic isi percepe comisionul.
    Dar e vorba de sume mult mai mici : gen 50, 100, 150 lei care se imprumuta, sume pentru care clientul plateste mai mult, astfel incat dupa ce se percepe comisionul sa existe pt dvs un profit. E similar cu platitile prin sms, numa ca nu se vinde un produs, ci se imprumuta o suma de bani mica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe ce baza legala functioneaza ? Ifn' societate cum? Ori pe naspa ai gandit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai asta este! Nu exista baza legala pentru aceasta activitate si deci nu o poti desfasura ! Ilegal nu ai cum ca tre sa o faci prin sms si raman urme!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua.
    Ai nevoie de credit de nevoi personale sau de afaceri, fără stres și de aprobare rapid? Dacă da, vă rugăm să ne contactați așa cum suntem acum, oferind credite cu dobândă prim. Împrumut nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să răspundeți la acest e-mail. (faithbank@ymail.com) numele și suma necesară.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai nevoie de un împrumut? Ești în nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere? Ai o afacere și aveți nevoie de un împrumut pentru extinderea afaceri? Ești în orice mizerie financiară și aveți nevoie de un împrumut??? Ai nevoie de un împrumut pentru a șterge datoriile tale? Oricare ar fi problemele tale de împrumut, aici vine de ajutorul tău ca oferim împrumuturi la rata scăzută și la prețuri accesibile de interes. Contactati-ne azi la E-mail: century.kredit@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere