Idei de afaceri : Inchirieri de jucarii gonflabile


Descriere: Acesta afacere presupune achizitie si inchirierea de obiecte gonflabile pentru activitati recreative destinate copiilor. Acest obiecte pot fi : castele gonflabile, trambuline , bouncere, topogane gonflabile cu sau fara apa, etc. Activitatile pentru care pot fi inchiriate aceste jucarii pot fi : zile de nastere, petreceri, pentru gradinite sau scoli cu ocazia unor aniversari.
   Preturile cu care se inchiriaza aceste obiecte gonflabile pornesc de la 200 de lei pe zi pentru cele mai mici si merg pana la 700-800 pentru obiecte de complexitate si dimensiuni mai mari.
                  Aici cateva exemple:




Resurse necesare: - achizitia obiectelor gonflabile
            - realizarea unui site de prezentare / preluare comenzi
            -  promovarea serviciului atat online , cat si offline la gradinite si scoli prin carti de vizita, afise, flyere, recomandari.
           - desi impachetate nu necesita mult spatiu, la cantitati foarte mari este necesara disponibilitatea unui spatiu de depozitare.
Avantaje: - preturile de inchiriere pe piata sunt foarte mari
-  investitia se recupereaza rapid
-  posibilitati de extindere rapida
-  nu necesita niciun fel de cunostinte tehnice, procesul de instalare fiind foarte simplu
-  fiind un serviciu de inchiriere, se obtin venituri pasive
Dezavantaje: - daca se merge pe achizitii treptate si nu se face o investite brusca mare, afacerea nu prezinta dezavantaje.
Concluzii: O promovare eficienta a serviciului poate sa conduca la comenzi suficiente cat sa se obtina profituri lunare cel putin decente.

2 comentarii:

  1. O idee foarte buna de afacere si intradevar cu ceva banuti investiti, riscul nu e foarte mare. Cred ca prezenta pe internet e foarte importanta, este unul din serviciile care se cauta in special online si bininteles prin recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Firma noastra va ofera cu placere echipamentele necesare pentru aceasta activitate. Mai multe detalii pe http://www.parcuridedistractii.ro/gonflabile-profesionale.html Mult succes!

    RăspundețiȘtergere